De lancering van Cake Media

Uncategorized

Vandaag is het dan zover: de weblog van Cake Media is een feit! Op de site zie je gelijk wat we doen (Social Media Management!) en lees je ons dienstenpakket. Wel zo gemakkelijk

Alweer een bedrijf dat “in Social Media doet”?
Ja, maar dan wél een bedrijf dat nuchter en recht door zee is. En prijzen hanteert die betaalbaar zijn. Want de Social Mediahype is een blijvend verschijnsel en verdient daarom de juiste aandacht.

Social Media als belofte
De juiste inzet van Social Media is een effectieve én relatief goedkope manier van communicatie voor elk bedrijf. Ook jij kunt een stuk van de  Social Media-“taart” krijgen: naamsbekendheid, imagoverbetering en klantenbinding geven een bedrijf toekomst.

Maar onthoud: het gebruik van Social Media is slechts een toevoeging, het is niet DE oplossing voor alle communicatieproblemen!

Waarom Cake Media?

Sociale netwerken hebben pas effect als zij de juiste content bevatten. En als zijn steeds up to date zijn. Cake Media geeft advies, maakt een strategie  én creëert content.
Zo simpel kan Social Media zijn……

Bedankt!
De naam Cake Media is ontstaan uit de beginletters van de voor-en achternaam van Carola Keesom, ik dus: eigenaar van www.keesomtekstontwerp.nl en oprichter van Cake Media.
Het logo is ontworpen door www.studiolakmoes.nl, Marjolein bedankt voor je mooie ontwerp! De heren van www.best4umedia.nl  hebben geholpen met het doorlinken van Cake Media aan WordPress. Ook julie bedankt!

Honger gekregen? Kom naar Cake Media
De eerste Social media-opdrachten zijn inmiddels voltooid via Keesom Tekstontwerp. Vanaf vandaag neemt Cake Media het stokje over en maakt Keesom weer teksten.
Heb je vragen of wil je een intakegesprek? Mail me op info@cakemedia.nl.

Tot ziens! Carola Keesom, 9 maart 2011

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s